Gravram och fris

En fris eller gravram är en annan typ av gravsten. Med fyra stenar ramar ni in gravplatsen med gräs eller liknande inuti. Välj själva det material och form som ni önskar. Om ni har vägarna förbi kan ni kan också komma förbi oss och titta i vårt lager på redan tillverkade gravramar.

En flexibel gravsten

Då frisar har möjlighet att på många olika sätt rama in gravplatsen är detta en flexibel lösning. Ni kan ha granit av olika typer. Vi har flerfärgad sten, matta eller blanka. Även natursten finns om ni önskar det. Oavsett vilken färg eller sorts sten ni önskar kan vi hjälpa er. Få en vacker och genomtänkt gravplats, något alla förtjänar.

Även textning är av stor vikt

Flera lösningar på textning vid en fris finns. Ni kan ta en färdig lösning eller beställ en egen idé. Stil, färg och storlek bestämmer ni. Ni kan också få en personlig text. Med era önskningar och vår erfarenhet får ni den bästa möjliga gravplatsen för era nära och kära.

Bara fantasin sätter gränser

Få er fris precis så som ni önskar. En gravplats är en plats för tanke, minne och kärlek. Få den precis som ni önskar och få en plats som speglar den kärlek ni känner. Det är ett stort beslut att välja gravram, därför finns vi här för er. Kontakta oss, bli hörd och få rådgivning från ett företag med lång erfarenhet.