Inga produkter i varukorgen.

Gravram och fris

Med en fris eller gravram kan man ruta in sin gravplatsyta i de fall man vill att inga skall gå över graven eller för att det helt enkelt är en vacker lösning. Med fyra stenbitar ramar ni in gravplatsen och kan fylla invändigt med exempelvis gräs, grus eller marmorkross.

En flexibel gravsten

Då frisar har möjlighet att på många olika sätt rama in gravplatsen är detta en flexibel lösning. Ni kan ha granit av olika typer. Vi har flerfärgad sten, matta eller blanka. Alla våra ramar monteras med rostfria ramlås för att inte ramen skall börja skeva och se sned ut. Få en vacker och genomtänkt gravplats, något alla förtjänar.

Även textning är av stor vikt

Flera lösningar på textning vid en fris finns. Antingen kan man gravera direkt på ramen alternativt så ställer man en stående gravsten på ramen. Ni kan ta en färdig lösning eller beställ en egen idé. Stil och färg bestämmer ni. Ni kan också få en personlig text. Med era önskningar och vår erfarenhet får ni den bästa möjliga gravplatsen för era nära och kära.

Bara fantasin sätter gränser

Få er fris precis så som ni önskar. En gravplats är en plats för tanke, minne och kärlek. Få den precis som ni önskar och få en plats som speglar den kärlek ni känner. Det är ett stort beslut att välja gravram, därför finns vi här för er. Kontakta oss, bli hörd och få rådgivning från ett företag med lång erfarenhet.