Inga produkter i varukorgen.

Renovering och rengöring av gravsten

Prisuppgift för gravstensrenovering

Tvätt, ommålning, riktning etc.

* Indikerar obligatoriska fält  Obs. Inget är bindande förrän offerten är påskriven och returnerad till oss

  Bifoga gärna om möjligt en bild på gravstenen så kan vi handlägga er offert snabbare. Uppge även (om möjligt) stenens höjd och bredd.

  Har ni ingen bild åker vi ut kostnadsfritt och besiktigar er sten när vi fått in ett antal förfrågningar på eller i närheten av er kyrkogård.

  Renovera gravsten

  Har ni en befintlig gravplats med en gravsten som behöver renoveras? Eller behöver stenen justeras på något sätt? Vi kan hjälpa er att ge gravstenen sitt ursprungliga utseende. Alla gravplatser behöver omvårdnad men allt går inte alltid att åtgärdas av gemene man. Då finns vi här för att hjälpa er. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert.

  Provtryckning av gravsten

  Sverige har en gravvårdskommitté som har tagit fram riktlinjer med Sveriges lantbruksuniversitet. Dessa riktlinjer arbetar för att minska olyckor med gravstenar. Då till och med dödsfall har inträffat är dessa riktlinjer viktiga. Om ni får brev om underkänd provtryckning kan vi hjälpa er. Bara hör av er så kör vi ut och säkrar stenen enligt riktlinjerna.

  Ommålning och rengöring av gravsten

  Renovering av en gravsten är mer än en sak. Allt som har att göra med tvättning, ommålning, omförgyllning och reparation av gravsten samt justering kan vi hjälpa er med. Enklast är att skriva eller ringa oss. Då får ni möjlighet att säga exakt vad ni önskar. Få också råd och tips som passar era behov. ​

  Vit blomma