Inga produkter i varukorgen.

Gravstenar

​Valet av gravsten är något som görs med stor omsorg. Hos oss på WiLa Stenhuggeri kan ni välja någon av våra färdiga modeller eller välja en helt egen design.  Vi lämnar så mycket som 10 års monteringsgaranti på våra gravstenar inom stor Stockholm, se vilka kyrkogårdar som ingår i vår monteringsgaranti här.

Stenarna i galleriet är några exempel på vad vi kan göra. Har du ett eget förslag eller sett en gravsten någon annanstans, tveka inte att fråga oss – vi kan ordna en sten som motsvarar era förväntningar.​Nordiskt klimat kräver nordiska material

​Vår sten utvinns från berg i Sverige, Norge och Finland. Detta är på grund av att den stenen är bäst lämpad för vårt speciella klimat. Vilket är något som behövs för att stenen inte ska få slitage och sprickor inom kort tid. Med nordiska material får ni en beständig gravsten där ni får en vacker viloplats att komma till i många år framöver.

Vår kunskap underlättar för er

Svåra val i en svår tid. Gravstenar är en känslosam affär som kräver erfarenhet, kunskap och omtanke. Vi vet om detta och är lyhörda. Hör av er och tillsammans kan vi göra det bästa för just er. 

Få er gravsten i precis de mått och material som ni önskar. Då en gravsten står i många år vill man gärna ha en sten som man verkligen tycker om. Hör av er och berätta om era önskemål så hjälper vi er.