Inga produkter i varukorgen.

Underhåll av gravsten

En viktig del av att ha en gravplats är just underhåll. Med bra underhåll minskar kostnader och problem för er. Istället kan ni njuta av en viloplats för era när och kära.

Fördelar med att beställa underhåll

För att underhålla en gravplats behöver man regelbundet tvätta stenen med lämpligt medel. Eftersom det finns många sorters sten måste man veta exakt vad varje material kräver. Exempelvis är granit av olika slag känsliga mot värme och stearin.

Det finns också olika ytor som kräver olika behandling för att inte förstöras. Många saker finns att tänka på vid underhåll. Av den anledningen kan det vara bra att beställa underhåll. Vi kan komma ut och ge er gravsten det underhåll som den behöver. Låt en professionell och erfaren person hjälpa er. Så kan ni njuta av er gravplats istället.

  • Förläng gravstenens liv med hjälp av rätt underhåll
  • Med rätt medel och utrustning
  • Ingen i familjen behöver stå för underhållet av gravplatsen
  • Få tips och råd om just er gravsten

Kontakta oss!

Vi finns här för att hjälpa er med allt som har med gravstenar att göra. Vi vet mycket om stenar som vi lärt oss genom erfarenheter. Vi vet också hur känsligt allt med gravplatser kan vara. Med lyhördhet och kunnande hjälper vi er. Hör av er redan idag.